Skole stranih jezika u Beogradu

Gde i kako odabrati dobru skolu za strane jezike u Beogradu. Koje kurseve jezika da upišem sa decom, da li engleski ili nemacki. Da li je dovljno što u skoli uče engleski i da li mora dodatno da ide na časove engleskog. Sve su to pitanja i dileme koje muče i decu i roditelje. NA kraju da li je bolje izabrati neku skolu stranih jezika u blizini svog doma ili ići u neku skolu zvučnog imena. Predstavićemo vam dve skole stranih jezika sa kojima smo saradjivali do sada.

Conlinguaplus skola stranih jezika

Skola stranih jezika koja se nalazi na šest lokacija u Beogradu. Poznata po kvalitetnim kursevima nemackog jezika, a pored nemackog jezika imaju još standardnu ponudu engleskog jezika za decu i odrasle. Škola sa kvalitetnom nastavom i predavačima, pogledajte možda baš u vašem kraju postoji Conlingua skola stranih jezika.

Lngeducation skola stranih jezika

Lngeducation skola stranih jezika se nalazi na dve lokacije u Beogradu. Ovu skolu vodi tim profesora stranih jezika i pored standardnih kurseva nemackog jezika i kurseva engleskog jezika u ponudi imaju madjarski jezik, norveski, svedski, spanski i slično.

Poreporučujem da izaberete jednu od ove dve škole ako želite da imate kvalitetnu nastavu i steknete zananje jednog ili više stranih jezika.