Seo optimizacija sajta onako reč dve

Seo optimizacija sajta onako reč dve

Seo optimizacija sajta onako reč dve

Search Engine Optimization (SEO) osigurava da vaš sajt privuče veliki broj posetilaca, ali posetioce koji se putem Googla raspitiju i interesuje za proizvode i usluge koje Vi nudite. Kada korisnici stignu Vaš sajt, onda ih treba i zadržati na sajtu kako bi postali vaši kupci ili korisnici usluga. Zato je važnan način izrade sajta, da vaš sadržaj bude napisan na pravilan način i indeksiran. Deo SEO koji se naziva on page optimizacija olakšava paucima (google botovima) da lako i brzo popišu vaš sajt.

SEO (Search Engine Optimization)

seo-optimizacija-sajtaBez nekih osnovnih pravila vaš sajt neće biti ni indeksiran, tako da nikada nećete dobiti dobre prirodne rezultate na pretraživačima (SERPs), što znači vaš sajt nikada neće biti viđen bez obzira koliko lep je. Ogroman broj posetilaca bira na  pretraživačim prirodne rezultate u odnosu na plaćene oglase i sve je veća borba protiv plaćenih oglasa, koji sada videli ste moraju da budu odvojojeni i naglašeno je da su plaćeni oglasi. Zbog toga SEO postaje ključni element marketing miksa.

Kada je počela seo optimizacija sajta

SEO optimizacija sajta, iskustvo datira iz vremena kada se poklanjala važnost Meta tagovima a Google su tada još vodili iz garaže. Iako je SEO od tada mnogo komplikovaniji, cilj ostaje isti.

Mi radimo više nego samo na poboljšanju vašeg rankinga na pretraživačima i vidljivosti.

Kako preduzeća počinju da shvataju značaj SEO, konkurencija postaje sve jača i to u raznim oblastima. Search engine algoritmi se stalno menjaju u sve su složeniji. Dugogodišnje iskustvo ne samo u optimizaciji sajtova, već i u ostalim marketing aktivnostima:
Specijalnost u izradi optimizovanih web sajtova, pronalaženje informacija, pisanje sadržaja, link building, društvene mediji, analitika i statistika.

Tim koji je integrisan u okviru šire zajednice SEO, osiguravajući naše razmišljanje je uvek vodeća u industriji.
Strast za SEO i širina iskustva, kao i metode koje se razlikuju od drugih, čine naše usluge u oblasti SEO najinovativnijim.

Kroz iskustva, razvili smo metode koje primenjujemo kada počinjemo rad sa bilo kojim klijentom na bilo kojoj SEO kampanji. To uključuje:

Analiza vaših poslovnih procesa, publike, industrije, konkurencije, strategije pisanja sadržaja i tehničku analizu vašeg sajta. Planiranje sveobuhvatne SEO strategije, uključujući tehničke i on-page optimizaciju, integrisanje nadruštveni mediji, PR.
Implementacija kroz unapređenje vašeg online poslovanja, etički link building sa sajtova velikog autoriteta kod Googla, postupajući po nalazima iz analitike i praćenja ključnih reči i rangiranje konkurenata.

Mi razumemo vaše potrebe optimizacije sajta

Svaki posao mora da ima online prisustvo, to je uslov da se takmičite sa konkurencijom i razvijate svoje tržište, gde potrošači provode većinu svog vremena na svetskoj mreži, sigurno je da koristimo internet sve više i više ne samo za razonodu, već za naše svakodnevne potrebe, većina poslova, proizvoda i usluga se sve više ugovara nakon pronalaženja na internetu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *