SEO konsultantske usluge

SEO konsultantske usluge

SEO konsultantske usluge

Kod nas se možete opredeliti i za varijantu SEO konsultantske usluge čiji je cilj transfer znanja između našeg tima i vas. Ono što vas odmah zanima najviše je kako i koliko se naplaćaju konsultantske usluge. One variraju i naplaćuju se po satu, a svakako da mogu biti besplatne. Sve zavisi od Vas i vašeg sajta i koja je vrsta komercijalnog tipa vaš sajt. U svakom slučaju mi ćemo pregledati Vaš sajt, evidentirati sve postojeće probleme i ponuditi usmeno ili pismeno preporuke za poboljšanje. SEO konsultant koji bude sarađivao sa Vama pomoći će Vam da što bolje podesite svoj sajt a radiće se po oblastina kao što su:

  • analiza konkursentskih ključmnih reči
  • pregled HTML koda
  • sadržaj sajta
  • identifikaciju i pročavanje glavnih komkurenata
  • trenutni položaj na pretraživačima i praćenje napretka

Konsultantski tim seooptimizacijasajta.org

Konsultacije su tako koncipirane i prilagođene da pomognu vašoj komaniji da ispuni svoje specifične ciljeve u relativno kratkom vremenskom preiodu. Naš SEO ekspert će biti na vezi sa Vama u toku kampanje, koji će davanjem smernica osobi zaduženoj u vašoj kompaniji za tehnički deo sajta, sprovesti naše preporuke, pomahanje u realizaciji i slično. U zavisnosti od potreba mi ćemo angažovati sve svoje raspoložive resurse.

Naš zadatak je takođe da vam predložimo ideje i SEO strategije koje su namenjene realizaciji zajedničkog cilja i vaše uspešne promocije. Kratkoročno i dugoročno ćemo vam pomoći da ostavrite efektnu SEO marketing kampanju. Takođe možemo Vam preneti znanje kako bi nastavili svoju kampanju sami, zananje će biti u vašim rukama, Vi ćete kontrolisati svoje pozicije i koliko želite visoko biti rangirani.

Ako vas interesuje usluge iz SEO konsaltinga popunite formurar i predložite koja vam je vrsta SEO usluge potrebna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *